Termenii și condițiile website- ului

1. General. Bine ați venit la https://www.ucbcares.ro (Website). Acest Website este proprietatea UCB Pharma Limited, cu sediul social în 208 Bath Road, Slough, SL1 3WE Marea Britanie ("UCB"). Accesarea și vizitarea acestui Website reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, așa că dacă nu sunteți dispus să fiți condiționat de acești termeni, vă rugăm să părăsiți Website-ul imediat. Acest Website este operat și controlat din Anglia și se supune legislației engleze. Accesarea acestui Website va fi considerată drept acceptare implicită a termenilor și condițiilor de mai jos.

2. Informații legate de sănătate/ Produse medicale. Informațiile și materialele de pe fiecare pagină a acestui Website ("Informații") au fost compilate în scopul de a oferi informații generale despre activitățile UCB și grupul său de companii. Unele informații pot fi asociate cu afecțiuni medicale, probleme de sănătate și legate de starea generală, cu prevenția și tratamentul acestora. Aceste Informații au exclusiv rol informativ. Informațiile care se regăsesc pe acest Website nu au rolul de a înlocui consilierea medicală sau de a promova în orice fel medicamentele companiei UCB și ale grupului său de companii. UCB nu oferă diagnostic medical sau consiliere a pacienților. Nu utilizați aceste Informații pentru diagnosticarea unei boli sau a unor probleme legate de sănătate sau de starea dumneavoastră generală. Dacă aveți întrebări legate de starea dumneavoastră de sănătate, vă rugăm să consultați medicul sau un profesionist în domeniul sănătății pentru a primi consiliere corespunzătoare pe baza stării și simptomelor dumneavoastră specifice. Acest Website mai conține informații despre produse medicale omologate la nivel mondial și disponibile în mod normal pe bază de prescripție emisă de un medic sau un profesionist în domeniul sănătății. Este posibil ca aceste produse să nu fie disponibile în orice țară, sau este posibil să fie aprobate sau autorizate de o agenție guvernamentală de reglementare spre comercializare sau utilizare cu indicații, cantități și restricții diferite în diverse țări. Numele sub care sunt comercializate aceste medicamente pot fi diferite de la țară la țară. Profesioniștii din domeniul sănătății pot obține informații medicale complete din prospectul medicamentului la nivel local. Pacienții și medicii vor consulta de fiecare dată resursele medicale și autoritățile de reglementare locale pentru a afla informații specifice țării lor.

3. Declinarea responsabilității & garanții. Informațiile postate pe acest Website au exclusiv rol informativ. Deși UCB va face toate eforturile rezonabile pentru a include Informații precise și actuale pe acest website, UCB nu va fi în nici un caz răspunzătoare pentru eventuale erori sau omisiuni prezente pe acest Website. Toate Informațiile sunt oferite ”ca atare”. În consecință, toate Informațiile vor fi evaluate cu atenție de către vizitatorii website-ului, iar UCB și grupul său de companii nu oferă nicio garanție privind gradul de integralitate sau acuratețe a informațiilor de pe acest website sau al utilizării acestora. UCB și grupul său de companii nu vor fi responsabile pentru daune directe, indirecte, incidentale, consecvențiale, punitive sau de altă natură care rezultă din utilizarea, recurgerea la, accesul sau incapacitatea de a utiliza aceste Informații, sau din orice formă de modificare a conținutului acestui Website pe care UCB le poate efectua în orice moment. Nicio informație de pe acest Website nu constituie sau nu va fi considerată a fi o invitație sau ofertă de investiție sau tranzacționare de acțiuni sau alte titluri de valoare ale UCB.

4. Drepturi de autor/Utilizarea informațiilor. Toate drepturile de autor asupra Informațiilor aparțin UCB, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel. Toate drepturile asupra Informațiilor sunt rezervate. Puteți naviga în mod neîngrădit pe acest Website dar puteți accesa, descărca sau utiliza Informațiile de pe acest Website, inclusiv dar nelimitându-se la texte și imagini exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, cu condiția de a reține și reproduce toate notificările de drepturi de autor și alte notificări privind drepturile de proprietate care se regăsesc în aceste Informații descărcate de pe acest Website. Nu aveți permisiunea de a distribui, modifica, transmite, reutiliza, reposta sau utiliza în alt fel decât cel pentru care acest Website oferă permisiune în mod expres sau pentru care există aprobare scrisă în avans din partea UCB. Cu excepția autorizării limitate menționate mai sus, nu vi se va acorda nicio licență sau drept asupra Informațiilor conținute de acest Website, sau orice drept de autor al UCB sau al oricărei alte părți.

5. Mărci înregistrate/drepturi de proprietate. Veți considera că toate numele de produse care apar pe acest Website, fie cu caractere mai mari sau cu semnul de marcă înregistrată, constituie mărci înregistrate aparținând sau pentru care UCB ori grupul său de companii dețin licență.

Website-ul mai poate conține sau face referință la patente, Informații cu drept de proprietate, tehnologii, produse, procese sau alte drepturi de proprietate ale UCB și/sau altor părți. Nu vi se oferă sau conferă drept de licență sau orice alt fel de drept asupra acestor mărci înregistrate, patente, nume de domenii, tehnologii, produse, procese sau alte Informații cu drept de proprietate sau drepturi ale UCB și/sau ale altor părți. Nu utilizați mărcile înregistrate ale UCB sau denumiri asemănătoare care pot crea confuzie în numele dumneavoastră de domeniu de internet. Acest lucru poate preveni confuzia unor alți utilizatori de internet privind originea Website-ului, pentru care ați putea apărea ca sursă.

6. Link-uri către alte website-uri. Acest Website poate conține link-uri către pagini sau website-uri ale unor părți terțe. UCB nu emite garanții și nu are nicio responsabilitate pentru niciun material sau informații pe care le puteți obține de pe aceste pagini sau website-uri.

7. Link-uri către Website-ul UCB. Nu se vor posta link-uri către acest Website în niciun alt website fără consimțământul scris al UCB, cu excepția cazurilor în care vizitatorul este redirecționat către pagina principală a acestui Website, într-o fereastră separată, cu numele complet al domeniului UCB și cu notificare corespunzătoare tip pop-up către vizitatorul care accesează un website terț.

8. Accesibilitatea website-ului. UCB nu garantează că Website-ul va fi accesibil mereu sau că serverul care găzduiește website-ul nu conține viruși sau alte elemente software periculoase. Dumneavoastră, nu UCB, vă veți asuma cheltuielile pentru service, reparații sau recalibrări aduse componentelor calculatorului, programelor sau altor informații, fie că au fost atacate de un virus sau de alt program periculos.

9. Revizuiea termenilor. UCB poate revizui oricând acești termeni și condiții prin actualizarea acestei postări. Vă veți supune acestor revizuiri și este indicat să vizitați pagina aceasta în mod periodic pentru a revizui termenii și condițiile actuale.